Waarom organiseren we Mobility of the future?

Hackers unite! We verdiepen ons opnieuw in verschillende mobiliteitsuitdagingen en pakken ze aan tijdens deze 2-daagse hackathon. Ideeën worden voorgesteld aan een vakjury, die winnaars zal verkiezen en de prijzen zal uitreiken.

De wereld van mobiliteit is steeds in verandering. Steden en gemeenten passen hun infrastructuur en mobiliteitsbeleid aan en ook de technologie staat niet stil. Dit alles brengt zeer veel opportuniteiten met zich mee, maar aan de andere kant ook uitdagingen die aangepakt moeten worden, willen we onze mobiliteitsbeleving kunnen verbeteren en aanpassen aan onze steeds veranderende noden.

Net zoals vorig jaar werken we ook nu samen met industriepartners die uitdagingen naar voor brengen. Zij zullen aanwezig zijn op de hackathon om je te helpen een werkende oplossing te bedenken, en deze ook effectief te gaan uitrollen.

Welke creatieve oplossing bedenk jij? Verras ons met jouw idee!

Deelname aan de hackathon is gratis. Eten, drank en overnachtingsmogelijkheid wordt voorzien. We vragen bij registratie 25€ no-show fee, die meteen teruggestort wordt bij effectieve deelname.

[Over Junction - organisator van Mobility of the Future 2019]

Ontmoet het team

We zijn een team van denkers en doeners, die bedrijven met impact creëren. We geven perspectief, optimaliseren bedrijven en helpen mensen om te verbeteren en beter te doen. We leren elke dag nieuwe dingen, net zoals jij. We helpen andere bedrijven interne innovatieculturen en strategieën te implementeren. Daarnaast organiseren we eigen innovatie-events, zoals Mobility of the future.

Jasper Goyvaerts

Creativiteit & Strategie

Askim Kintziger

Creativiteit & Strategie

Jan Leys

Logistiek verantwoordelijke

Joost Berg

Technologie & Innovatie

Let’s meet at the junction!

Mobility of the Future is een event georganiseerd door Junction. Junction is gebaseerd in Antwerpen, België. We werken lokaal en internationaal. Junction - The people side of innovation
  • Email : jasper@junction.be
  • Phone : +32 498 70 11 21
  • Komiteitstraat 46, 2170 Merksem, België

Stuur ons een email